Працівники виконкому, установ та організацій селищної ради, медицини та культури перерахували свій одноденний заробіток на потреби та допомогу воїнам ЗСУ

Допомагаємо разом Аби подякувати та підтримати наших Героїв, працівники виконавчого комітету Солонянської селищної ради, її установ та організацій, медицини та культури перерахували свій одноденний заробіток на потреби та допомогу воїнам Збройних Сил України та військовослужбовців. Цього разу кошти витратили на придбання портативного пристрою радіоелектронної боротьби (генератор сигналів) моделі HYMO S, який працює у 3 діапазонах на 3 заданих частотах та моделі HYMO XL, який працює у 8 діапазонах на 8 заданих частотах. Обладнання вже передано до військової частини. Ми маємо мрію - це Перемога України! Ми понад усе прагнемо жити у вільній, сильній, потужній, незалежній Україні! Хай береже Господь усіх наших воїнів! Слава Україні!

Трекер настрою - що це і навіщо він потрібен?

Навіщо відстежувати, що впливає на твої емоції протягом дня? Як це може вплинути на покращення твого стану? Більше про трекер настрою та його приклади — читай в каруселі.

Мобільний клас безпеки завітав до учнів Солонянської гімназії

Днями учні Солонянської гімназії мали можливість відвідати мобільний клас безпеки та поспілкуватися з рятувальниками, які провели цікавий і пізнавальний урок. Вогнеборці розповідали дітям про ключові правила безпеки в мирному житті та під час війни, нагадали правила дорожнього руху та головні правила надання домедичної допомоги.

В Україні запрацювала ветеранська гаряча лінія

Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України у тестовому режимі.

Солонянська громада готується до запуску сучасного кол-центру в лікарні

Наша громада одна із 8 громад України, яку в рамках проєкту від GIZ Ukraine відібрано для створення кол-центру та впровадження сервісного підходу до обслуговування пацієнтів. Разом з партнером «100% життя» - Мережа ЛЖВ GIZ Ukraine допомагає перетворити реєстратури старого типу на сучасні приймальні та кол-центри.

оголошення

Оголошення про знахідку на території Солонянської селищної ради

Відповідно до статті 337 Цивільного кодексу України, враховуючи розпорядження селищного голови від 02.04.2024 року  № Р-62 «Про створення робочої групи щодо обстеження окремого індивідуально визначеного майна-знахідки на території Василівського старостинського округу», виконавчий комітет Солонянської селищної ради повідомляє про виявлення знахідки: чотирьох ємностей (типу цистерни), що розташовані поряд зі будівлею будинку культури в с. Василівка.