актуально для ВПО

Як пройти ідентифікацію пенсіонарм-переселенцям?

Пенсіонерам з числа ВПО, які перемістилися до 24.02.2022 та отримують пенсію в «Ощадбанку», необхідно пройти ідентифікацію до 31 березня. Така процедура допоможе державі адресно надавати грошову підтримку, упевнившись, що виплату отримує саме та людина, якій її призначено.

Інформуємо про проведення громадського обговорення про перейменування 4 вулиць у Солоному

Інформуємо про проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій щодо найменування (перейменування) населених пунктів, вулиць, провулків, проспектів площ, парків, скверів та інших споруд, розташованих на території Солонянської громади.

Кількість пожеж в екосистемах збільшується

За минулу добу на території України виникло 216 пожеж загальною площею 113 га. Тільки на Дніпропетровщині впродовж доби 28 лютого виникло 74 загорань на відкритих територіях.

Не дайте шахраям себе ошукати!

«Щоб отримати грошову допомогу від держави, натисніть тут». Коли такі повідомлення надходять, 10-15 тисяч користувачів щодня переходять за посиланнями на фішингові сайти – усі вони потенційно можуть стати жертвами шахраїв!

Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»

Команда Українського інституту книги анонсувала проведення Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», який відбудеться з 16 по 24 березня 2024 р., що охоплює дату святкування Всесвітнього дня поезії (21 березня). Тиждень поезії в Україні відбудеться вперше, і, ми вважаємо, що це гарна можливість відзначити роль поетів і поетичного слова в культурі, особливо під час війни, адже поезія як форма літератури реагує на події найпершою.