Соціально-гуманітарний відділ інформує: Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

На виконання  наказу  Міністерства  освіти  і науки  України  від  12.08.2014 № 931 «Про проведення щорічного місячника шкільних бібліотек», відповідно до  листа Інституту модернізації змісту освіти від 02.09.2016 № 2.1/10-2018 (додаток 1), листа КВНЗ «Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» від 09.09.2016 "Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек", соціально-гуманітарний відділ виконавчого комітету Солонянської селищної ради інформує про те, що з 01  по 31 жовтня 2016 року буде проведено третій Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів».

СВЯТО СЕЛА МАЛОЗАХАРИНО

27.08.2016 року відбулося "Свято села" в с Малозахарино. Захід було проведено в українських традиціях. Були представлені роботи місцевих майстринь: вишивки бісером, хрестом, орігамі. Осіння виставка врожаю. Виставлені роботи місцевої школи так і не байдужих людей. Концерт підготовлений місцевими аматорами та гостями з міста Дніпро, а також на святі були присутні волонтерська організація по рятуванню тварин "Пегас", які проводили з дітлахами різні розважальні та пізнавальні конкурси: розмальовування тіла безпечними фарбами, катання на конях, потім був святковий солодкий стіл з різноманітними напоями. Далі офіційна частина переросла в дискотеку для молоді з лазерним шоу. Всі були задоволені без винятку.

РЕМОНТ ДОРІГ

Завершено капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Мічуріна в с Малозахарино (субвенція державного бюджету)

Соціально-гуманітарний відділ інформує: про робочу нараду з заступниками директорів з виховної та навчально-виховної роботи ЗНЗ Солонянської селищної ради

14 вересня в сесійній залі Солонянської селищної ради відбулась робоча нарада працівників соціально-гуманітарного відділу з заступниками директорів шкіл із виховної та навчально-виховної роботи. Керівник соціально-гуманітарного відділу Ірина Вікторівна Грекова привітала присутніх із початком нового навчального року та ознайомила з подальшим планом роботи.

Соціально-гуманітарний відділ вітає

Вітаємо учителя біології  КЗО «Солонянська середня загальноосвітня школа №2 І-ІІІ ступенів» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області Сидоренко Вікторію Станіславівну, яка зайняла  ІІ місце в обласному конкурсі на кращий дистанційний курс. 

Соціально-гуманітарний відділ інформує: про придбання вогнегасників для навчальних закладів Солонянської селищної ради

В доповнення звіту щодо готовності до нового навчального року в закладах освіти Солонянської селищної ради, крім 94 перезаряджених вогнегасників щойно забрали 40 нових. На їх придбання використано 16 тис. 825 грн.місцевого бюджету. Ось реальний приклад переваг об'єднання громад. Факти - вперта річ!

Соціально-гуманітарний відділ інформує: про візит до Малозахаринської філії І-го ступеню

Той, хто думає,що у малокомплектних шкіл немає перспектив - запрошуємо до села Малозахарине. Школа і садочок розташовані в одному приміщенні, школа вже отримала статус відокремленого підрозділу - філії, незабаром - створення НВК. А основне - капітальний ремонт котельні, проект виготовлений, селищна рада виділила близько 450 тис.грн. Про всі ці справи говорили уже звично із старостою села Володимиром Оберемком, в.о.завідуючої філії Надією Семенівною Степанчук та завідуючою дитсадком Наталіє Іванівною Полохач. Маленькі козачата-патріоти відчують на собі турботу влади і громади!