оголошення

Повідомлення про планову діяльність щодо об'єкту "Нове будівництво птахоферми"

Повідомлення про планову діяльність щодо об'єкту "Нове будівництво птахоферми за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, Солонянська СТГ, смт Солоне, вул. Степова, 7. Майданчик №3". Будівгництво птахоферми передбачено для вирощування та відгодівлі курчат-бройлерів на 79896 посадкових місць. Будівництво птахоферми передбачається для виробництва органічного м'яса. 

Дніпропетровська філія «Газмережі»: чому споживачі природного газу області мають два особові рахунки

Кожен споживач газу Дніпропетровщини має два різні номери особових рахунків. Мешканці області досить часто плутають комбінації цифр та не розуміють, в чому полягає відмінність. Дніпропетровська філія «Газмережі» розповіла про їх різницю.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 17 грудня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.

Солонянська громада отримала 2 сучасні шкільні автобуси

Солонянська громада отримала 2 комфортні та зручні шкільні автобуси. Дана допомога була надана польським Фондом міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK). Ініціативу було реалізовано у якості частини проєкту “Health Resilience 2”.

Відбулось засідання комісії з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території Солонянської громади

В Солонянській громаді відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» триває процес перейменування вулиць.