До уваги водіїв!

До уваги водіїв!

Відповідно до протоколу наради управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Дніпровської районної державної адміністрації  щодо стану безпеки дорожнього руху на території Дніпропетровської області та підвищення рівня дорожньої дисципліни від 02 червня 2021 року  в Дніпропетровській області оголошено проведення місячника з безпеки дорожнього руху та створення мобільних груп для контролю дотримання вимог безпеки дорожнього руху суб’єктами господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів.

Щасти на ЗНО!

Щасти на ЗНО!

Сьогодні 11-ки закладів загальної середньої освіти Солонянської селищної територіальної громади разом з усіма школярами України  складають свій останній іспит- зовнішнє незалежне оцінювання з географії.

Візит освітян  Миколаївської сільської територіальної громади на Солонянщину в рамках співробітництва територіальних громад

Візит освітян  Миколаївської сільської територіальної громади на Солонянщину в рамках співробітництва територіальних громад

14 червня відбувся дружній візит освітян  Миколаївської сільської територіальної громади до опорного закладу Солонянської ТГ в рамках співробітництва територіальних громад у сфері освіти та виявлення дотичних точок співпраці.

Продовжуємо інформувати про спортивні вихідні нашої громади

Продовжуємо інформувати про спортивні вихідні нашої громади

8 червня в місті Нікополь відбувся фінал чемпіонату області серед ДЮСШ та спортивних клубів 2005-2006 р.н. Вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи Солонянської селищної ради під керівництвом тренера Василя Шкоди зайняли 3 місце. З чим їх і вітаємо і бажаємо нових, не менш яскравих, звершень і злетів.

Актуально для тих, хто збирається на І зміну дитячого закладу оздоровлення та відпочинку санаторного типу  "Орльонок"

Актуально для тих, хто збирається на І зміну дитячого закладу оздоровлення та відпочинку санаторного типу "Орльонок"

Придбали путівку на І зміну до КЗ «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Орльонок» Солонянської селищної ради? Тоді ця інформація саме для вас!