Фото без опису8 червня в місті Нікополь відбувся фінал чемпіонату області серед ДЮСШ та спортивних клубів 2005-2006 р.н. Вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи Солонянської селищної ради під керівництвом тренера Василя Шкоди зайняли 3 місце. З чим їх і вітаємо і бажаємо нових, не менш яскравих, звершень і злетів.

І знову перемога. В суботу, 12 червня футбольна команда «Темп» (Солоне) взяли участь у черговому  турі чемпіонату області з футболу в м. Дніпро, в якому змагалися з командою «Метеор» (м.Дніпро). Гра закінчилася перемогою нашої команди  2:5. Тож нехай ця перемога стане відправною точкою для нових великих звершень і досягнень, хорошим стимулом для участі в нових конкурсах та змаганнях.

Цього ж дня на спортивному комплексі Солонянської опорної школи відбувся розіграш кубка пам'яті Миколи Степановича Шмигельського серед ветеранів. Друзі, рідні та футболісти зібралися тут, щоб вшанувати пам’ять талановитого спортсмена Солонянщини саме у такий спосіб, адже, гра у футбол була однією із цілей його життя. В змаганнях взяли участь футболісти трьох громад: Святовасилівки, Солоного та Новопокровки. Наша команда здобула ІІ місце. Проте результати змагання не основна ціль заходу, головним було - вшанувати пам’ять чудової людини та спортсмена Солонянщини.

Мить успіху - коротка передишка перед новим стартом. Нехай енергія цих миттєвостей успіху зарядить наших спортсменів  позитивом і дасть поштовх до нових звершень та перемог.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису