Фото без описуВідповідно до протоколу наради управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Дніпровської районної державної адміністрації  щодо стану безпеки дорожнього руху на території Дніпропетровської області та підвищення рівня дорожньої дисципліни від 02 червня 2021 року  в Дніпропетровській області оголошено проведення місячника з безпеки дорожнього руху та створення мобільних груп для контролю дотримання вимог безпеки дорожнього руху суб’єктами господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів.

 У разі порушення перевізником чинного законодавства, щодо надання даних послуг, просимо звертатись до керівництва підприємств- перевізника та селищної ради.

Також інформуємо, що згідно протоколу заборонено рух великовантажних транспортних засобів у період підвищення температури повітря понад 28*С.

З метою збереження дорожнього покриття, водіям великовантажних транспортних засобів пропонується при перевищенні зазначеної денної температури здійснювати відстій на відведених стоянках до зниження температурних показників.