Фото без опису14 червня відбувся дружній візит освітян  Миколаївської сільської територіальної громади до опорного закладу Солонянської ТГ в рамках співробітництва територіальних громад у сфері освіти та виявлення дотичних точок співпраці.

Директором Центру професійного розвитку педагогічних працівників Солонянської селищної ради громади Інною Пушко була проведена фасилітаційна сесія.

Від співпраці між громадами педагоги чекають осучаснення методик викладання предметів, підвищення рівня викладання основ наук, покращання якості навчальних досягнень учнів, проведення практикумів із впровадження елементів STEM-навчання в освітній процес.

Із напрямів професійного зростання для педагогів Миколаївської ТГ актуальними є удосконалення якості дистанційного навчання, опанування сучасних технологій та методик викладання, робота з учнями з особливими освітніми потребами, профільне навчання.

Ефективними для освітян наших громад стануть практичні семінари, тренінги, квести, майстер-класи, круглі столи та конференції, в тому числі з використанням технологій дистанційної взаємодії.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Учасники налаштовані на плідну співпрацю, від якої всі чекають позитивних змін.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису