Як отримати допомогу за лікарняним, якщо ви за кордоном?

Як отримати допомогу за лікарняним, якщо ви за кордоном?

Попри вимушену евакуацію за кордон, українці не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для працівників, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.

Про зміни порядку  обчислення стажу депортованим

Про зміни порядку обчислення стажу депортованим

Відділ обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області інформує, депортованим особам, які перебували на спецпоселенні до 1 січня 2004 року, періоди роботи на таких поселеннях заховуються до страхового стажу для призначення пенсії у потрійному розмірі (відповідно до Закону України №2040-ІХ “Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства “).

Служба у справах дітей інформує

Служба у справах дітей інформує

Працівники служби у справах дітей спільно із поліцейськими офіцерами громади та інспекторами сектору ювенальної превенції цього тижня відвідали сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та сім’ю, яка виховує дитину, яка залишилась без батьківського піклування із сіл Сурсько-Михайлівка та Башмачка. Із ними проведено зустріч, обговорено актуальні питання, перевірено умови проживання дітей та проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків. Відвідано сім’ї опікунів із с. Василівка. Всі сім’ї отримали гуманітарні пакети від благодійної організації «Надія та житло для дітей».

До уваги керівників малого та середнього бізнесу!

До уваги керівників малого та середнього бізнесу!

Щоб надати дієву допомогу розвитку малого та середнього бізнесу, сприяти долученню інвестицій, створенню нових робочих місць, враховуючи і вимушено переміщених осіб, які мають намір залишитися в громаді, просимо вас надати інформацію про наявні бізнес-плани, проєктні пропозиції, спрямовані на розвиток чи розширення існуючих виробничих потужностей або започаткування нових, до відділу економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради в термін до 20 червня 2022 року.

Добрі справи добрих людей!

Добрі справи добрих людей!

Висловлюємо слова щирої вдячності Володимиру Дибі Volodymyr Dyba та Фонду «Благодар» @BlagodarHelpforUkraine за надані речі для дітей та дорослих, памперси та засоби особистої гігієни, а також крупи. Речі вже передано до пункту прийому, видачі та обміну речей, памперси та засоби гігієни – до служби у справах дітей аби надати їх адресно.  В наступних дописах обов’язково проінформуємо та надамо фотозвіт отримання допомоги цільовою аудиторією.

Відбулось засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Солонянської громади

Відбулось засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Солонянської громади

Сьогодні, 9 червня, під головування заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира Оберемка відбулось засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Солонянської селищної територіальної громади.

Додаткових вихідних у червні не буде

Додаткових вихідних у червні не буде

Влітку 2022 року мали б бути вихідними днями понеділок 13 червня (перенесення вихідного з 12 червня, коли святкують Трійцю) та вівторок 28 червня (святковий день, відзначається День Конституції України).