Фото без описуПродовжуємо серію звітів про підготовку установ Солонянської селищної ради до 2017-2018 навчального року. 
Естафету продовжує комунальний заклад освіти навчально-виховний комплекс «Тритузнянська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області. 
Одним із головних етапів у підготовці закладу до початку нового навчального року стало будівництво котельні на альтернативних видах палива, яка забезпечить економію енергоресурсів, покращення теплового режиму, комфортного клімату в навчальному закладі. 
Велика увага виконавчим комітетом також приділяється закупівлі матеріалів для ведення господарської діяльності. 



Поза увагою виконавчого комітету Солонянської селищної ради та соціально-гуманітарного відділу не залишаються діти пільгових категорій. Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування ще в липні закуплена якісна шкільна та спортивна форма.
Щиро вдячні представництву дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, які надали дієву допомогу в придбанні меблів, які були завезені у дошкільне відділення закладу. Це зручні трьохярусні ліжка, дитячі столи, письмові однотумбові столи, стільці, вішалки для рушників, сучасні шафи, яскраві лави, але найбільшу радість дітям принесли дитячі іграшкові меблі для створення предметно-розвивального середовища.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису