Патріотичний велопробіг

24 серпня Україна відзначила свій 27-й День Незалежності. З нагоди відзначення свята відбувся патріотичний велопробіг вулицями селища Солоне. На свято із “двоколісним другом” прийшло 60 чоловік, мешканців селища Солоне, і навідь один з учасників велопробігу прибув на зазначений захід з с.Микільське-на –Дніпрі. 
Захід розпочався з вітального слова директора КЗ «Спорт для всіх» - Сухенка С.М. , після чого колона велосипедистів рушила до дошки загиблих воїнів АТО, де загиблих захисників країни було вшановано хвилиною мовчання та відбулося покладання квітів.
Колона велосипедистів пройшла за встановленим маршрутом. На сторожі безпеки учасників велопробігу стояла - поліція та працівники медичного закладу. Усі учасники велопробігу подолали дистанцію успішно.
Після вдалого фінішу, Петренко Григорій Іванович презентував пісню, яку було ним написано з нагоди проведення велопробігу, а кожен учасник велоподорожі отримав морозиво.
Морозиво було презентовано селищним головою – Копейком М.М. 
Спонсорську допомогу в організації велопробігу було надано також приватним підприємцем Анатолієм Чекурдою.Фото без опису