Фото без описуВ рамках робочого візиту на Дніпропетровщину Президент України Петро Олексійович Порошенко прийняв участь у відкритті після капітального ремонту Солонянської опорної школи. Урочисто стрічку перерізали Глава держави Петро Олексійович, Резніченко Валентин Михайлович-голова Дніпропетровської ОДА, Пригунов Гліб Олександрович- голова Дніпропетровської обласної ради та начальник відділу освіти Солонянської селищної ради Грекова Ірина Вікторівна



Після урочистого відкриття Президент України разом з представниками адміністрації Дніпропетровської ОДА та Солонянської ОТГ оглянув приміщення, нові класи школи спортивні площадки, футбольні поля, зони воркауту, поспілкувався з дітьми та запитав їхньої думки з приводу оновленого закладу. І малеча і дорослі школярі із захопленням висловлювали свої враження від нової, модернізованої школи.
На згадку про свій візит Петро Олексійович вручив президенту учнівського самоврядування закладу освіти Колодченко Оксані сертифікат на подарункове видання творів українських класиків ХІХ-ХХІ ст.
Глава держави побажав школярам та їхнім батькам, щоб від навчання у оновленій школі залишилися лише гарні спогади, і було бажання повертатися до неї.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису