Фото без описуКанікули асоціюються із відпочинком, але тільки не для вчителів. Для сучасного вчителя це час саморозвитку та вдосконалення. Так для креативних, ініціативних учителів закладів освіти громади розпочався методичний марафон, організований членами КУБу (Клубу Учительського Безсоння).
Під час першої зустрічі, яка відбулася 10 січня, учителі під керівництвом учителя інформатики КЗО Солонянське НВО Антонюка Юрія Ананійовича опанували практичні основи роботи з інтерактивною дошкою, а учитель географії Бондар Вікторія Олександрівна провела для них практичне заняття з використання онлайнового сервісу Learning.apps у освітньому процесі. 



З новітніми інформаційними технологіями ознайомила освітян учитель англійської мови опорного закладу Грабко Тетяна Анатоліївна, учитель математики Фокін Олексій Вікторович поділився досвідом своєї роботи на платформі Міксіке, а Щукіна Катерина Іванівна провела майстер-клас з інтеграції навчального матеріалу на уроках математики.
На учителів закладів освіти Солонянської селищної ради чекає ще один день приємного та корисного проведення часу. А ми будемо інформувати про нові досягнення педагогічних працівників громади під час навчання в КУБі.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису