Фото без опису

19 жовтня відбувся 13-й, вже традиційний для мешканців Солоного та довколишніх сіл, фінал відкритого турніру з футболу на приз «Кубок Мера» смт Солоне. На трьох спортивних майданчиках селища зустрілися команди Башмачанської СЗШ, Солонянської СЗШ №1, Солонянської СЗШ №2, Жданівської СЗШ, Новопокровської СЗШ, Сурсько-Михайлівської СЗШ та Солонянського професійного аграрного ліцею. Змагалися футболісти в трьох вікових категоріях: молодша група учасників змагалася на стадіоні Солонянської СЗШ №2, середня на стадіоні Солонянської СЗШ №1, а старшу групу приймав на своїй території Солонянський професійний аграрний ліцей.

Боротьба за першість та право володіти перехідним Кубком Мера смт Солоного була нелегкою, але учасники впевнено йшли до мети. Сприяла цього дня спортсменам навіть погода. Незважаючи на досить низьку температуру повітря зранку, вдень уже яскраво світило сонце, підігріваючи інтерес вболівальників.

Підведення підсумків футбольного турніру відбулося на подвір’ї Солонянської СЗШ №2, куди зійшлися учасники змагань усіх вікових груп. Першим привітав юних спортсменів селищний голова, Михайло Мусійович Копейко, подякувавши всім за активність та продовжуючи традицію пропаганди здорового способу життя. Мер наголосив на тому, що зараз ведуться проектні роботи з реконструкції стадіону «Колос», а також у планах селищної ради є встановлення спортивних майданчиків на територіях шкіл. Також на святі були присутні представники футбольного клубу «Кобра Дніпро», що стали цьогорічними спонсорами нагород . З вітальним словом до юних футболістів звернувся Юрій Олексійович Гриб, побажавши їм наснаги і натхнення для подальших спортивних досягнень. Від президента футбольного клубу, Сергія Івановича Ващенка, він передав медалі, кубки та м’ячі для переможців фіналу відкритого турніру з футболу на приз «Кубок Мера». Також очікується прибуття спортивної форми для однієї з команд-переможниць. Додав радісного настрою всім учасникам і селищний голова, вручивши всім без винятку командам солодкі призи: торти і газовані напої.

 Результатів фіналу «Кубка Мера» з нетерпінням чекали і учасники, і вболівальники. Отже, призові місця розподілили між собою наступні команди. У молодшій віковій групі
І місце виборола Солонянська СЗШ №1, ІІ місце - Солонянська СЗШ №2, ІІІ - Башмачанська СЗШ, ІV - Надіївська (Жданівська) філія; в середній групі І місце отримала Солонянська СЗШ №2, ІІ місце - Солонянська СЗШ №1, ІІІ - Башмачанська СЗШ, ІV – команда Сурсько-Михайлівської СЗШ; в старшій групі І місце дісталося команді Солонянської СЗШ №1, ІІ – команді Солонянського професійного аграрного ліцею, ІІІ - Башмачанській СЗШ, ІV - Новопокровській СЗШ. Красень перехідний Кубок знову потрапив до команди Солонянської СЗШ №1. З чим і вітаємо переможців!

Учасники та гості відмітили професійний рівень організації футбольного турніру. Ще раз дякуємо всім причетним до спортивного свята, а також спонсорам цьогорічних нагород – футбольному клубу «Кобра Дніпро». Крім того,  президент футбольного клубу Сергій Іванович Ващенко посприяв у створенні всіх необхідних умов для проведення спортивно-масового заходу, а саме - забезпечив чергування автомобіля швидкої медичної допомоги під час змагань, а також надав якісну апаратуру, щоб озвучити церемонію нагородження. Сподіваємося, що об’єднавши зусилля, нам вдасться у подальшому досягати значних результатів!


Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису