У рамках відзначення Дня Соборності з метою виховання у молоді патріотизму, демократичних цінностей, поваги до минулого українського народу в закладах освіти Солонянської селищної ради відбулися різноманітні заходи, які розпочалися загальношкільними лінійками «Єднання заради незалежності», «Є у нас одна країна – то прекрасна Україна», «Україна незалежна, соборна, неподільна».
На класних годинах, що пройшли у формі інтерактивних бесід, лекцій-презентацій, годин спілкування, уроків державності, годин спілкування, тематичних уроків, ділової гри учні дізнавалися про політичні та історичні події, які були вагомими в утворенні і зміцненні української державності, історії.



У шкільних бібліотеках відкрилися книжкові виставки «Соборна Україна – одна на всіх як оберіг», «Україна крізь віки», виставки дитячих малюнків і плакатів під гаслом «З Україною в серці!» та «Україна – єдина!».
Акції єднання «Я люблю Україну», «Наша Україна – єдина країна» були спрямовані на виховання в учнів почуття національної гідності

Власне бачення майбутнього своєї країни учні висловили під час написання міні – творів «Соборна Україна. Якою я її бачу», а любов до неї висловили у поезіях, у виразному читанні яких змагалися на конкурсі читців.
Фоторепортаж із місць подій додається.