Відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами інформує

Відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами інформує

Згідно поіменного списку наданого Солонянським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 417 призовників підлягають призову на строкову військову службу весною  2021 року на території селищної ради.

До уваги!

До уваги!

Учасникам бойових дій для своєчасного отримання щорічної допомоги до 5-го травня необхідно протягом лютого 2021 року надати до Солонянського територіального центру комплектування та соціальної підтримки розрахункові рахунки виключно у форматі нового міжнародного номера (IBAN), який складається з 29 знаків. Зазначена інформація не стосується тих осіб, які надали рахунки у 2020 році та осіб пенсіонерів Пенсійного фонду України.

Правила пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення

Правила пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення

Під час експлуатації пічного опалення НЕОБХІДНО: Перед початком, а також впродовж усього опалювального сезону слід очищати димоходи та печі від сажі – не рідше одного разу на три місяці; відстань від печі до меблів, шаф та іншого обладнання повинна бути не менше 0,7 м, а від топкових отворів – не менше 1,25 м; біля кожної печі перед топковим отвором на горючій підлозі слід прибити металевий лист розміром не менше 0,5×0,7 м; усі димові труби та стіни на горищі, через які прокладено димові канали, повинні бути заштукатурені й побілені; печі та інші опалювальні прилади повинні мати протипожежні розділки (відступки) від горючих конструкцій відповідно до вимог будівельних норм; попіл й шлак, шо їх видаляють із топки, необхідно заливати водою та виносити в спеціально відведені місця. При користуванні печами ЗАБОРОНЕНО: