Про організацію заходів, пов’язаних із проведенням обстеження стану об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту на території Солонянської громади

На виконання протоколу Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 01.08.2023 № 44, розпорядження голови Дніпровської районної військової адміністрації від 07.08.2023 № 393/0/534-2 “Про організацію заходів, пов’язаних з проведенням перевірки стану готовності захисних споруд цивільного захисту”, розпорядження селищного голови від 24.08.2023 № 145 “Про організацію заходів, пов’язаних з проведенням обстеження стану об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту на території Солонянської селищної територіальної громади”

Східноий регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими інформує

Східний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими інформує, що з грудня 2022 року Східний регіональний центр функціонує в м.Харків, який координує роботу Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської та Полтавської областей в напрямку надання допомоги родинам та близьким захисників та захисниць України, які потрапили в полон або зникли безвісти.

Збережемо наш хліб від вогню

Літо – це відповідальна пора для хліборобів, особливо у пожежонебезпечний період. Пожежі  на хлібних масивах поширюються дуже швидко.

Верховна Рада прийняла закон, що вводить нові доплати та збільшує відпустки військовим, дозволяє строковикам переходити на службу по мобілізації та вводить обов'язкову підготовку для тих хто раніше не служив

Президент України підписав закон, що вводить доплати пораненим військовим у розпорядженні, тим хто служить у навчальних центрах, збільшує відпустки та дозволяє строковикам переходити на службу по мобілізації.

Що робити в разі аварії на Запорізькій АЕС

У Запорізькій області, в степовій зоні, на південному березі Каховського водосховища поруч з містом Енергодар розташована Запорізька атомна електростанція відокремленого підрозділу «Запорізька атомна електростанція» ДП НАЕК «Енергоатом». Складається з шести атомних енергоблоків потужністю по 1 млн кВт        (1 ГВт) кожний. Загальна генеруюча потужність Запорізької атомної електростанції 6000 МВт (6 ГВт).