Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності. Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.

Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

Прес-офіс Міністерства 08 листопада 2021, 10:59 Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді. 

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.    

Послуги пов'язані з житлом на Гіді

Плануєте поліпшити житлові умови або отримати від держави житло для тимчасового проживання? Для вашої зручності зібрали добірку держпослуг, пов’язаних із житлом на Гіді.