Як захистити інтелектуальну власність? Необхідні держпослуги на Гіді

Готові зараз написати книгу, створити відеогру, комп'ютерну програму або отримати патент на винахід? Пропонуємо добірку необхідних держпослуг на Гіді, які знадобляться кожному творцю, щоб захистити свій інтелектуальний витвір.

Держпослуги на Гіді, що необхідні для перетину кордону

Потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Зібрали добірку всіх необхідних послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися.

Держпослуги, що актуальні під час війни на Гіді

Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що вимушено евакуювалися до безпечніших регіонів України, або постраждали внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів або вибухонебезпечних предметів, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.

Послуги для новоспечених батьків під час війни на Гіді

В Україні з початку повномасштабної війни народилося вже 36,5 тисяч малюків за даними Міністерства юстиції. У цей час батькам потрібна особлива підтримка та увага. Куди звертатися, які послуги потрібні для новонародженого, як їх оформити та отримати допомогу від держави, підкаже Гід з державних послуг.