Послуги з соціального захисту. Які сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Соціальна рівність, протидія дискримінації, дотримання прав та свобод людини — це базові потреби кожного громадянина. І держава створює доступні сервіси, щоб кожен зміг отримати підтримку в складних життєвих ситуаціях. Дізнайтесь про послуги з соціального захисту на Гіді з державних послуг. Буде корисно усім, хто потребує соціальної допомоги, зокрема безробітним, вимушеним переселенцям, людям похилого віку.

Як швидко отримати митні послуги. Читайте Гід з державних послуг

Щодня українські митники здійснюють сотні операцій з контролю та переміщення вантажів через кордони, протидіють контрабанді та порушенням митних правил. Все це для того, щоб забезпечити швидке надходження гумдопомоги, а також роботу бізнесу всередині країни.

Інформація для тих, хто дарує енергію, - на Гіді

Минулого тижня вся Україна привітала з професійним святом наших героїв сьогодення - енергетиків. Як і захисники на фронті, енергетики ведуть боротьбу з ворожими планами залишити нашу країну в повній темряві. Та ми знаємо, що насамперед світло - всередині кожного з нас.

Державні послуги для вартових інформаційної безпеки — на Гіді

24 роки тому зафіксували першу масову епідемію комп’ютерного хробака. Саме тоді фахівці задумалися над комплексним підходом до інформаційної безпеки. Тепер увесь світ щороку відзначає Міжнародний день захисту інформації 30 листопада.

Інформація для тих, хто дарує світло, - на Гіді

Незважаючи на постійні обстріли критичної інфраструктури, працівники енергетичного сектору мужньо відновлюють та продовжують надавати послуги населенню. Вони працюють 24/7 для того, щоб в кожній оселі було світло.

Інформація про соціальні послуги — на Гіді

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги - це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь - «соціальне таксі».