Інформація для тих, хто бажає працювати в Україні, — на Гіді

У своїй боротьбі за волю українці не одні, про це свідчить підтримка іноземних держав у різних сферах: оборонній, гуманітарній, інформаційній. Щоб допомогти Україні та українцям, громадяни інших держав часто приїжджають до нас особисто.

Необхідна інформація для тих, хто будує міста, — на Гіді

Попри те, що ворог нещадно руйнує наші міста і села, український народ все неодмінно відновить та відбудує. Міністерство цифрової трансформації України пропонує добірку послуг для тих, хто створює архітектурні об’єкти.

Як дбати про навколишнє середовище в Україні — дізнавайтеся на Гіді

Навіть в умовах повномасштабної війни росії проти України ми мусимо дбати про збереження довкілля для комфортного життя майбутніх поколінь. Пропонуємо добірку держпослуг для тих, хто планує діяльність, дбаючи про збереження навколишнього середовища.

Послуги на Гіді для перевезення небезпечного вантажу

Той внесок у доставлення всього потрібного, який щодня роблять сміливі українці, неоцінений. Особливої уваги заслуговує перевезення небезпечного вантажу. Адже зробити це швидко й водночас безпечно для усіх — складна робота. А ще вона потребує чимало документів.

Плануєте організовувати міжнародну підтримку й не знаєте як це зробити? Підкаже Гід з держпослуг

Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання - продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді.

Держпослуги на Гіді для безробітних

Український ринок праці поступово відновлюється - компанії повертаються чи релокуються, відкриваються нові бізнеси та справи. Ділимося добіркою найактуальніших держпослуг для тих, хто ще шукає своє місце та фінансовий тил.

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Для багатьох українців, які евакуювалися до інших міст країни, постало гостре питання: як знайти роботу на новому місці. Тому зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

Пенсійні послуги - на Гіді

Не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати пенсійні виплати. Зробити це можна, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.