«ГАЗМЕРЕЖІ» відтепер здійснюють розподіл газу в Дніпропетровській області

З 1 жовтня 2023 року розподіл природного газу споживачам Дніпропетровської області (крім м. Дніпро та м. Кривий Ріг), здійснює Дніпропетровська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», які входять до Групи Нафтогаз, отримали ліцензії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на ведення діяльності в Дніпропетровській, Івано-Франківській, Вінницькій, Миколаївській, Сумській та Хмельницькій областях. 

Відбулось засідання комісії з розгляду питань надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України

Днями відбулось засідання комісії з розгляду питань надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Газовики області нагадують правила безпечного користування блакитним паливом

Природний газ створює затишок та тепло в наших домівках. Користуючись газовими приладами важливо дотримуватися основних правил безпеки. Неправильна експлуатація газового обладнання може призвести до серйозних наслідків, таких як вибухи, пожежі та інші аварії.