Фото без описуНе даремно англійці говорять:  «How many languages you know — that many times you are a person». Адже англійська мова  – не лише інтернаціональна мова спілкування, це шлях до омріяної професії  та запорука   професійного  зростання, доступ майже до всієї інформації у світовій павутині, мова комп’ютерних технологій…

На початку  грудня гостинно зустріли  учасників  загальноосвітніх навчальних закладів Солонянської селищної ради,  членів журі та начальника соціально-гуманітарного відділу Солонянської селищної ради - Грекову І.В. під час проведення ІІ (зонального) етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови, представники  кафедри учителів англійської мови КЗО «Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) Солонянської селищної ради: Величко Людмила Анатоліївна та Дубовик Юлія Павлівна.

Під час Coffee Break, під супровід пісень англійською мовою,  учасники знайомилися один з одним.

Після знайомства  господарі закладу організували для школярів  невеличку розважальну програму: інтерактивні ігри, вікторини, конкурси.

З гарними емоціями та настроєм   учасники приступили до написання олімпіади, під час якої мали змогу продемонструвати навички мовленнєвої компетентності з аудіювання, читання, письма та говоріння.

За результатами ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови визначено наступних переможців:

  • серед учнів 8 – хкласів:

ІІ місце зайняла учениця Солонянської СЗШ №1 (опорний заклад) –Федорова Людмила

ІІІ місце – учень Аполлонівської СЗШ – Резинкін Вадим

  • серед учнів 9 – хкласів найбільшу кількість балів набрала учениця Василівської філії – Тринкіна Тетяна;
  • серед учнів 10- х класів ІІІ місце зайняла учениця СолонянськоїСЗШ №2 – Петрусенко Катерина;
  • серед учнів 11- хкласів ІІІ місце поділили учениці Солонянської СЗШ №1 (опорний заклад) та Солонянської СЗШ №2 – Москаленко Вікторія та Сичова Олександра.

Дякуємо господарям за прийом та цікаву розважальну програму, а переможцям олімпіади та їх наставникам бажаємо нових злетів та перемог!