8 громад із 5 областей України активно працювали над створенням та вдосконаленням своїх проєктних пропозицій, які сприятимуть відновленню громад та розвитку інфраструктури. Команди обмінювалися досвідом, ділилися викликами та можливостями, з якими стикаються під час євроінтеграції та процесу відбудови. Кожен етап був спрямований на створення комплексних проєктних заявок, які відповідають як місцевим, так і національним пріоритетам розвитку.

Вдячні організаторам та партнерам за можливість долучитися до такої важливої ініціативи, що сприяє розвитку місцевого самоврядування, бізнесу та громадянського суспільства.

Проєкт «Спільне реагування для відновлення українських громад» реалізується Українським інститутом міжнародної політики за підтримки USAID. Його мета — сприяти розвитку 30 громад у звільнених та постраждалих від війни регіонах України шляхом налагодження ефективного діалогу між органами місцевого самоврядування, бізнесом та громадянським суспільством для формування спільного бачення відновлення та розвитку громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису