12 жовтня відбулись зональні змагання з силового п’ятиборства за програмою «Захисту Вітчизни». Команди юнаків із семи шкіл прибули до Солонянської СЗШ №2 на урочисте відкриття, де пройшла святкова лінійка, присвячена Дню захисника України. Почесними гостями заходу стали учасники АТО, які побажали юним хлопцям мужності та витривалості на шляху до перемоги.


Змагання з силового п’ятиборства пройшли на території Солонянської СЗШ №1. За індивідуальну та командну першість змагалися старшокласники  Солонянських СЗШ №1 та №2, Василівської філії, а також учні шкіл з Сурсько-Михайлівки, Микільського-на-Дніпрі та Башмачки. Першим випробуванням стала стрільба з пневматичної гвинтівки. Потім юнаки змагалися у точності метання м’ячика, підтягувались на перекладині, виконували силові вправи на брусах та комплексні вправи. Призерами зонального змагання стали такі команди: І місце – Солонянська СЗШ №1, ІІ місце – Василівська філія опорної школи, ІІІ місце – Солонянська СЗШ №2. Вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів у наступному етапі змагань!

Також висловлюємо подяку директору КЗО "Солонянська середня загальноосвітня школа №2 І-ІІІ ступенів" Луговій С.О. за підготовку урочистої частини відкриття змагань та завідувачу відокремленого підрозділу Василівської філії І-ІІ ступенів Сергієнку В.Г. за безпосереднє проведення силового п'ятиборства і головування в колегії суддів.