Фото без опису

«СПОРТ ЄДНАЄ ВСІХ!» – під таким гаслом відбулися започатковані в Солонянській громаді спортивні змагання до Дня Збройних Сил України. У спортивній залі Солонянської СЗШ №1 зустрілися три команди – учнів-старшокласників Солонянської СЗШ №1, Солонянської СЗШ №2 та команда вчителів. Розробив програму змагань вчитель фізкультури Солонянської СЗШ №1 Павло Михайлович Дмитрієв. Спершу команди грали у волейбол, далі вправлялися у влучності попадання м’яча в баскетбольне кільце, і наостанок виборювали очки, стріляючи в підвішені тенісні шарики з пневматичної гвинтівки. Під час змагань хлопці встигли потренуватися в збиранні та розбиранні автомата Калашникова на швидкість. Боротьба за першість була запеклою, команди-суперниці впевнено долали всі перешкоди. Збірна команда тренерів та наставників показала дуже високу згуртованість та хорошу фізичну форму. Їхнім учням є на кого рівнятися та з кого брати приклад!

Отже, у загальному заліку призові місця розподілилися наступним чином:

3-тє місце виборола команда учнів Солонянської СЗШ №1, 2-ге завоювали старшокласники Солонянської СЗШ №2, а 1-ше місце заслужено дісталося команді вчителів. Вітаємо із перемогою та Днем Збройних Сил України! Мужності вам і витривалості! А юним вихованцям – наслідувати гідний приклад своїх наставників. Лише вперед, до нових перемог!

Сподіваємося, що започатковані змагання стануть традиційними. Плануємо надалі залучати до участі й інші категорії мешканців нашої громади.

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису