Відповідно до Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VІІІ «Про правовий режим воєнного стану» із змінами, внесеними згідно Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», виконавчий комітет Солонянської селищної ради оголошує про наявність вакантної посади спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Солонянської селищної ради – 1 (одна) штатна одиниця.

ОПИС ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

Назва та категорія посади

Спеціаліст І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Солонянської селищної ради. Посаду віднесено до сьомої категорії посад в органах місцевого самоврядування. 

 

Посадові обов'язки

 

Спеціаліст І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Солонянської селищної ради:

  • Здійснює бухгалтерський облік товарно-матеріальних цінностей.
  • Готує і здає  статистичні звіти.
  • Готує документацію та бере участь у проведенні інвентаризації товарно-матеріальних цінностей.
  • Видає довіреності матеріально-відповідальним особам.
  • Оформляє платіжні документи.
  • Здійснює нарахування по електроносіям та контроль.
  • Нараховує та контролює відшкодування по електроносіям орендарям.
  • Виконує інші доручення керівництва ради.

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4850,00 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг посадової особи місцевого самоврядування (державного службовця), за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

 

Інформація про призначення на посаду

 Селищний голова після ознайомлення з наданою інформацією та документами, проводить співбесіду з претендентами на зайняття посади спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Солонянської селищної ради та приймає відповідне розпорядження про призначення на посаду.

 Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посаду спеціаліста І категорії віділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Солонянської селищної ради, на яку буде призначена особа відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (без проведення конкурсу), виникає обов’язковість оголошення та проведення конкурсу на дану посаду у визначеному законодавством порядку.

Кваліфікаційні вимоги

Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на посадах на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 5 років.

 

Перелік документів, необхідних для участі в співбесіді

 

 

 

 

 

  • Заява.
  • Заповнена особова картка П2-ДС.
  • Документ, що підтверджує наявність громадянства України.
  • Документ про освіту.
  • Трудова книжка.
  • Резюме довільної форми.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, архівні довідки тощо).

Приймання документів від осіб, які бажають взяти участь у співбесіді, протягом 14 календарних днів з дня публікації оголошення, з 30 вересня по 13 жовтня 2022 року включно за адресою: вул. Гагаріна, 7, смт Солоне, до 17.00 год 13 жовтня 2022 року.

 

Вимоги до професійної компетентності

 

Вимога

Компоненти вимоги

 

Необхідні особистісні якості

Комунікабельність, повага до інших

 

Необхідні ділові якості

Діалогове спілкування, стресостійкість

 

Уміння працювати з комп’ютером

Володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача, досвід роботи з комп’ютерними спеціалізованими програмами. : А і С Місцеві бюджети рівня РБК, РМ фінансові документи.

 

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

 

Знання законодавства

 

    Документи,   які   регламентують   діяльність спеціаліста І категорії спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Солонянської селищної ради :

Зовнішні документи: Конституція України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші нормативно-правові акти; накази Міністерства Фінансів України; Податковий кодекс України; Бюджетний кодекс України.

Внутрішні документи: Розпорядження селищного голови; Рішення сесії та виконавчого комітету селищної ради; Положення відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Солонянської селищної ради; посадова   інструкція спеціаліста І категорії  відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету; Інструкція з діловодства; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки.

 

Місце, дата та час початку проведення співбесіди

смт Солоне, вул. Гагаріна, 7 Дніпровського району Дніпропетровської області , приміщення актової зали, 14 жовтня 2022 року, початок о 10.00 год.

 

Прізвище, ім'я та по батькові,   телефон особи, яка надає додаткову інформацію з питань вакантної посади

Дармостук Людмила Василівна, начальник відділу організаційно-кадрової роботи, діловодства та контролю,

2-12-68

 

 

 

 

Виконавчий комітет Солонянської селищної ради