Фото без опису14 березня в рамках обласного семінару в Солонянський опорний заклад та інклюзивно-ресурсний центр завітали начальник управління дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти Середня Валентина Григорівна, начальник відділу дошкільної освіти та соціального захисту департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ісаєва Олена Володимирівна, директори департаментів освіти областей України та ректори інститутів післядипломної освіти. Гостей зустрічав селищний голова Копейко М.М., який безпосередньо переймається проблемами галузі "Освіта " та начальник відділу освіти Грекова І.В.


Метою семінару було презентація практичного досвіду організації інклюзивного навчання учнів із особливими освітніми потребами, впровадження інноваційних методів навчання в освітній процес з використанням інтерактивних технологій.

На початку семінару начальник відділу освіти Грекова Ірина Вікторівна передала гостям пам’ятні сувеніри від гуртківців Центру позашкільної освіти, блокноти з логотипом та реквізитами громади.

В ході заходу начальником відділу освіти Грековою І.В., директорами опорного закладу-Бондарем В.А. та інклюзивно-ресурсного центру Демченко О.А. для учасників семінару було проведено екскурсію закладом освіти та комунальною установою.

Під час кави-брейк учасники заходу жваво ділилися враженнями та думками від побаченого під час семінару.

Наприкінці заходу були підведені підсумки роботи семінару, обговорені питання подальшої продуктивної роботи з вищезазначених питань.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису