Фото без описуВ Солонянській громаді вже стало  традицією організовувати та проводити свята, які згуртовують та збирають жителів громади за спільним дозвіллям, справою та відпочинком.

6 грудня в День Збройних Сил України Центром позашкільної освіти КЗО «Солонянське НВО» були проведені «Ігри патріотів». Яскравий, патріотичний захід, який об’єднав в інтелектуальному, спортивному та патріотичному поєдинку малих та дорослих жителів Солонянської ОТГ, які представляли заклади освіти та населені пункти  громади.  


Так, заклади освіти КЗО «Солонянське НВО», КЗО «Солонянська СЗШ №2 І-ІІІ ступенів», Надіївської філії та території, які вони обслуговують представляли команди дорослих та дітей, а честь населених пунктів та закладів освіти КЗО «Аполлонівська СЗШ І-ІІ ступенів»,  КЗО «Широчанська СЗШ І-ІІ ступенів», КЗО НВК «Тритузнянська СЗШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», Василівської філії відстоювали команди учнів.

 Кожна команда мала капітана, назву, прапор, форму та девіз. Учасники змагалися в спритності, швидкості, силі, влучності. Очевидним було, що переможе той, хто має мужність, витримку, силу волі, загартований і морально, і фізично.

Загалом команди добре впоралися зі складними конкурсами та виявили себе справжніми патріотами. Журі довго підбивало підсумки, але все ж таки визначили переможців змагань:

І місце – команда дітей КЗО «Солонянське НВО»

ІІ місце – команда дорослих Надіївської філії

ІІІ місце – команда дітей Василівської філії .

Вітаємо команди переможців! Дякуємо усім за активну участь!

З нагоди свята вітаємо захисників української держави! Бажаємо  Вам добра, родинної злагоди, здоров'я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові.

Слава вам і слава Україні!

Фото без опису  Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису