Фото без описуРозпорядженням селищного голови від 29.08.2017 №К-347 оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора КЗО «Широчанська середня загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області. 
04 жовтня відбулося засідання конкурсної комісії з визначення претендента на заміщення вакантної посади. До складу комісії ввійшли представники засновника (Солонянської селищної ради), постійної депутатської профільної (з питань освіти) комісії селищної ради, представники педагогічного колективу, профспілкової організації та батьків учнів навчального закладу, представники громадськості. 



На засіданні єдиний претендент на вакантну посаду Степаненко Ольга Іванівна презентувала на розгляд комісії програму розвитку закладу. 
За результатами таємного голосування комісії Ольгу Іванівну визнали переможницею конкурсу.
Шановна Ольго Іванівно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на високу і відповідальну посаду. Переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту.
Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на посаді хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису