Фото без описуНагадуємо, що команда КЗО Солонянське НВО «Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ст.-Центр позашкільної освіти» (опорний заклад) стала  однією з 50-ти українських шкіл переможців проекту «Zero Waste School» від Фонду Кличка .

В квітні команда відвідала  Київ, щоб взяти участь у тренінгу «Active Citizens», під час якого навчилися  взаємодіяти всередині місцевих громад, вести перемовини, опанували шляхи вирішення складних ситуацій, навчалися впроваджувати культуру сортування відходів у своїй школі, громаді.


5 та  6 червня команда  провела дводенний тренінг для школярів та  батьків закладів освіти Солонянської громади, де навчали  учасників тренінгу  бути активними громадянами, правильно сортувати сміття (метал, папір та пластик), а також як на цьому заробляти кошти на потреби їх шкіл та громади. В програмі тренінгу були цікаві вправи на здруження команд, корисний теоретичний матеріал про сортування і переробку сміття, практичні завдання на складання правил екологічної поведінки та поводження з пластиком. Усі команди проявили креативність при створенні емблем, були активними під час обговорень та рефлексії. 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису