Фото без опису2 червня 2018 року на базі КЗО   Солонянське НВО «Солонянська СЗШ№1 І-ІІІст.-Центр позашкільної освіти» (опорний заклад)  пройшов перший тренінг для вчителів початкових класів Солонянської, Новопокровської, Святовасилівської ОТГ та Солонянського району з впровадження концепції " Нова українська школа" в початковій ланці Гра по - новому, навчання по - іншому в освітньому просторі початкової школи.


Тренери Солонянського опорного закладу Полятикіна Л.П., Олех Л.І. та Бугрієнко В.І.  ознайомили учасників тренінгу із використанням цеглинок LEGO в освітньому процесі початкової школи, на практичних заняттях довели важливість використання ігрових способів об'єднання учнів у групи, команди.

Сучасні діти потребують сучасних підходів і середовища, яке є для них зрозумілим і природнім, яке наповнене грою та діяльністю. І тому педагог сьогодні мусить опановувати ефективні способи взаємодії з дитиною.

Учасники тренінгу мали змогу практично відтворити ситуації використання LEGO-конструктора  –  як дієвого інструмента навчання та розвитку дитини.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису