Сьогодні відбулося засідання конкурсної комісії з визначення претендентів на нагородження: учнів та педагогічних працівників за підсумками 2017-2018 навчального року згідно Програми «Від творчої особистості до успішної громади».
Раді повідомити, що у порівнянні з минулим навчальним роком кількість переможців зросла удвічі. 
Проаналізувавши результати та досягнення учнів за 2017-2018 навчальний рік виявилося, що 23 школяра закладів освіти Солонянської селищної ради стали переможцями конкурсів та змагань регіональних, Всеукраїнських та Міжнародних рівнів.



В спортивних конкурсах здобули перемогу 9 спортсменів, виборовши І-ІІІ місця в 32 конкурсах обласних, Всеукраїнських рівнів та Чемпіонаті Європи. Найактивнішими та результативнішими спортсменами виявилися учні КЗО "Солонянська СЗШ№1": Некрушець Євген, Білолипецький Данило, Лі Станіслав, Мамедов Рауль, Тян Микола, Мануйленко Станіслав.
14 учнів перемогли в 8 творчих конкурсах Всеукраїнського рівня, 13 дітей- в конкурсах обласного рівня та 5 конкурсах Міжнародного рівня. 
10 педагогічних працівників закладів освіти Солонянської селищної ради підготували переможців двадцяти конкурсів та самі стали переможцями 24 фахових та освітянських конкурсів. 
За одностайним рішення комісії перед виконкомом та сесією Солонянської селищної ради буде порушено клопотання про виділення 109 тис грн з бюджету селищної ради для здійснення грошових виплат переможцям.