12 січня відбулася нарада відділу освіти виконавчого комітету з керівниками закладів дошкільної , загальної середньої освіти Солонянської селищної ради. Нарада розпочалася з вітального слова начальника відділу освіти Грекової Ірини Вікторівни з прийдешніми святами і, як уже стало традицією, вручення освітянських сувенірів керівникам установ. 



Під час першої частини наради керівникам закладів освіти було представлено апарат централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчого комітету Солонянської селищної ради, обговорені питання та вироблений алгоритм співробітництва закладів освіти з установами по захисту прав дітей: службою у справах дітей Солонянської селищної ради та комунальною установою «Інклюзивно-ресурсний центр» Солонянської селищної ради.
Після брейк-кави начальником відділу освіти був зроблений екскурс по новій нормативній базі галузі «Освіта». 
Було акцентовано увагу на питаннях: заходах із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа»; проекту положення про центр підтримки інклюзивної освіти; особливостях профільної освіти; примірному переліку ігрового та навчально-дидактичного обладнання для закладів дошкільної освіти та дистанційному навчанні вчителів початкових класів. 
Пріоритети та завдання поставлені- попереду робота над їх реалізацією.