Фото без опису

       Запорізька торгово-промилова палата повідомляє, що з 13 по 15 лютого у виставковому центрі "Козак Палац" (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-Б) відбудеться 17-а спеціалізована агропромислова виставка "АгроТехСервіс-2018" . У виставці візьмуть участь більше 70 підприємств з різних регіонів України: Запорізької, Дніпропетровської, Луганської, Донецької областей, з Києва, Харкова, Кропивницького, Миколаєва.

          Експозиції учасників виставки традиційно демонструватимуть сільськогосподарську техніку та запасні частини; матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції; добрива та засоби захисту рослин; послуги з транспортування, технології зберігання та упаковки продукції.

         Основними темами для обговорення на виставці є сучасний стан та перспективи розвитку агропромислового комплексу, законодавчі зміни та новації для аграріїв, особливості оподаткування сільгопвиробників, садівництво та ягідництво від проектування до врожаю, модель часникового бізнесу.

             До участі у виставці запрошуються всі бажаючі агропромислові підприємства та фермерські господарства.   

Програма заходів виставки за посиланням https://rada.info/upload/users_files/04339652/b9341ca76e762b67dc8008b99ff0219c.pdf