Фото без описуВже стало традицією відзначати 21 лютого Міжнародний день рідної мови. Оскільки для українців рідна мова завжди була святинею, багатством, предметом гордості, свято це стало одним з найулюбленіших та найважливіших. Ми кажемо «свято», а не «день», тому наша квітуча мова заслуговує вдячного та благоговійного ставлення до себе. 
У закладах освіти Солонянської громади було організовано і проведено ряд заходів: години спілкування, мовознавчі турніри, конкурси, усні журнали тощо. Протягом дня звучали вірші, пісні, присвячені Україні, рідній мові. Активну участь взяли учні у виставці творів-мініатюр та малюнків під назвою «Хто мови своєї цурається, той сам себе стидається».



З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови учні шкіл громади взяли участь у написанні диктантів на тему «Україна – наша земля, наша Батьківщина».
Вжиті заходи примножать любов до рідної мови та спонукатимуть молоде покоління до її старанного вивчення та збагачення! Шануйте і любіть рідну мову, піклуйтеся про неї, захищайте, розкривайте для себе її велич й могутню силу. Збережіть її в усій чудовій красі для себе й наступних поколінь!

Фото без опису Фото без опису