Вітаємо представників євроклубу «Єдність» Солонянської СЗШ № 2 з успішним проходженням першого етапу та виходом у другий етап обласного конкурсу проектів „З любов’ю до Батьківщини в Європейській спільноті”.  

„Дніпропетровський дитячо-юнацький центр міжнародного співробітництва”  Дніпропетровської обласної ради до Міжнародної дитячої туристсько-освітньої виставки, присвяченої Дню Європи в Україні, яка відбудеться в травні 2017 року на Дніпропетровщині, проводить обласний конкурс проектів „З любов’ю до Батьківщини в Європейській спільноті” в три етапи.

На конкурс надіслано 14 заявок від закладів освіти з 10-ти районів і міст Дніпропетровської області. За результатами розгляду заявок-описів першого етапу члени експертної комісії відзначили класичність туристичних маршрутів, розроблених вихованцями євроклубу «Єдність» Солонянської СЗШ № 2 Солонянського району.

Одним із головних завдань конкурсу є представлення свого регіону з точки зору туристичної привабливості, яка зацікавить партнерів та гостей взяти участь у  подорожі вашим краєм.

Другий етап конкурсу відбудеться у першій половині лютого 2017 року, до якого учасники мають підготувати комп’ютерну презентацію.

Бажаємо творчої наснаги та успіхів у наступному етапі представникам євроклубу «Єдність» Солонянської СЗШ № 2 та їхній наставниці Олені Олександрівні Фурман!