актуально для ВПО

Фахівці Солонянського відділу Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості провели зустріч із внутрішньо переміщеними особами

У п’ятницю, 14 липня, на базі нашого Центру активності фахівці Солонянського відділу Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості провели зустріч із внутрішньо переміщеними особами, які проживають на території нашої громади.

Відбулася стратегічна зустріч, ініційована Програма EGAP задля розвитку та підтримки проєкту «Центр активності громадян»

Вчора на базі нашого Центр активності громадян Солоне відбулася стратегічна зустріч, ініційована Програма EGAP задля розвитку та підтримки проєкту «Центр активності громадян».

Як переглянути Календар заходів, які заплановані у Центрі активності громадян?

Центр активності громадян Солоне – це відкритий майданчик з організації та проведення різноманітних громадських заходів, як то семінари, збори, навчання, вокршопи, круглі столи, презентації, зустрічі, б’юті-вечори тощо. Наш Центр завжди відкритий для громадських організацій, ініціативних груп та усіх активних мешканців громади.

Запрошуємо ВПО на зустріч з фахівцями Солонянського відділу Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб на зустріч з фахівцями Солонянського відділу Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Запрошуємо активних громадян на стратегічну зустріч задля розвитку та підтримки Центру активності громадян

Центр активності громадян – це відкритий майданчик з організації та проведення різноманітних громадських заходів, як то семінари, збори, навчання, вокршопи, круглі столи, презентації, зустрічі, б’юті-вечори тощо. Наш Центр відкритий для громадських організацій, ініціативних груп та усіх активних мешканців громади.

Стартували діалогові сесії в рамках участь в проєкті «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

За результатами конкурсного відбору Солонянська громада була відібрана до участі у діалогових сесіях в рамках проєкту IOM Ukraine МОМ «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад».

Запрошуємо на б’юті вечір Секрети сильної та незалежної

5 липня в приміщенні Центрe активності громадян відбудеться б’юті-вечір Секрети сильної і незалежної. Про секрети ділового макіяжу розповідатиме Олена Щербакова, власниця студії краси DioSa. Її професійні поради допоможуть вам підкреслити свою чарівність.

Працівники Центру надання соціальних послуг провели навчання з мінної безпеки для дітей із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу

Бойові дії у різних частинах нашої країни змушують дбати про безпеку життя дітей. І те, що Україна, наразі, є однією з найзамінованіших країн світу, спонукає нас доносити більше інформації щодо поводження малечі в різних незрозумілих випадках.