Відбулися модульні навчання інтелектуального конкурсу «Відун» в рамках військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура")

18 та 19 грудня в рамках Програми Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура") відбулися модульні навчання інтелектуального конкурсу «Відун».

Відбувся захід в рамках Всеукраїнської компанії “16 днів проти насильства”

На базі нашого Центр активності громадян Солоне працівники “Центру надання соціальних послуг” у співпраці з громадською організацією “Десяте квітня” провели захід в рамках Всеукраїнської компанії “16 днів проти насильства”.

Відбулося навчальне заняття для керівників та вихователів садочків

На базі нашого Центр активності громадян Солоне відбулося навчальне заняття для керівників та вихователів садочків за програмою «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та вчителів в умовах надзвичайної ситуації».

В рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" відбулась інформаційна сесія для ВПО

Щороку з 25 листопада до 10 грудня відбувається Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Метою акції є привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства.

Відбувся майстер-клас "Різдвяне диво" для керівників гуртків Центру дитячої та юнацької творчості

Сьогодні у нашому Центр активності громадян Солоне після робочої наради керівники гуртків центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у майстер-класі "Різдвяне диво" 

Відбувся тренінг для керівників та вихователів садочків за програмою «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та вчителів в умовах надзвичайної ситуації».

Сьогодні на базі Центр активності громадян Солоне відбулося четверте заняття для керівників та вихователів садочків за програмою «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та вчителів в умовах надзвичайної ситуації».