Інформуємо про внесення змін до Постанови Кабміну «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб"

Відділ соціального захисту населення Солонянської селищної ради інформує про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб».

До уваги власників (орендарів, спадкоємців) житла, які безоплатно прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб

У зв’язку із передачею повноважень по виконанню Постанови КМУ № 333 від 19.03.2022р. (зі змінами) з виконавчого комітету Солонянської селищної ради до відділу соціального захисту населення Солонянської селищної ради, прохаємо власників (орендарів, спадкоємців) житла, які безоплатно прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб, з’явитися до 01 січня 2024 року у відділ соціального захисту населення за адресою: смт Солоне, вул. Гагаріна, 7 для поновлення документів на отримання компенсації за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб. Електронні копії (сканкопії) надсилати на електронну пошту e-mail socialdep77@gmail.com.

соцзахист

ПАМ'ЯТКА із забезпечення допоміжними засобами реабілітації

Міністерством соціальної політики України спільно з Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю з метою забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації) осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, учасників бойових дій та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані такі засоби розроблена Пам’ятка із забезпечення допоміжними засобами реабілітації.

соцзахист

Працівники гуманітарного центру Проліска - Дніпро видали адресну допомогу у вигляді наборів сімейної гігієни

Благодійну допомогу у вигляді наборів сімейної гігієни від громадської організації «Проліска» отримали родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які прибули на територію Солонянської громади у 2023 році, у складі яких є три або більше осіб та особа з інвалідністю І групи та ІІ групи.

До уваги мешканців Солонянської  селищної територіальної громади, які утримують сільськогосподарських тварин!

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров’я сільськогосподарських тварин (корів молочних порід, кіз, свиней, птиці), яких утримують малі сільські домогосподарства.

соцзахист

Запрошуємо жінок та дівчат віком від 14 років відвідати інформаційну сесію "Що таке гендерно обумовлене насильство та як йому протидіяти"

Запрошуємо жінок та дівчат віком від 14 років відвідати інформаційну сесію, на якій буде можливість познайомитись із сервісами та послугами, які надаються програмами Міжнародного Комітету Порятунку (International Rescue Committee), а також поспілкуватись із фіхівцями програми захисту та розширення прав і можливостей жінок.

Про надання матеріальної допомоги членам сімей цивільних громадян, загиблих (померлих) внаслідок військової агресії Російської Федерації

В Дніпропетровській області затверджено Комплексну програму соціального захисту населення Дніпропетровської області на 2020 - 2024 роки (зі змінами), якою передбачено соціальну підтримку сімей цивільних громадян, загиблих (померлих) внаслідок військової агресії Російської Федерації на території Дніпропетровської області.