DREAM - Державна цифрова екосистема управління відновленням — це система для підзвітного управління відновленням. Саме вона забезпечує прозору та ефективну реалізацію проєктів з відновлення та відбудови на національному, регіональному та місцевому рівнях.

DREAM збирає, упорядковує та публікує відкриті дані на всіх етапах проєктів відновлення в режимі реального часу, впроваджуючи найвищі стандарти прозорості та підзвітності. Будь-хто в будь-якому місці може контролювати результативність реалізації проєкту та використовувати цю інформацію для зменшення ризиків, створення точної звітності та покращення загальної ефективності проєкту.

Солонянська громада також активно працює з проєктами в DREAM. Ознайомитись з профілем нашої громади ви можете за посиланням: dream.gov.ua/ua/community/62210?fromUri=/communities&fromPage=68

Ми відкриті для співпраці з експертами та міжнародними організаціями, які фінансують проєкти відновлення громад. З питань співпраці звертайтесь, будь ласка, на електронну пошту soloneproject@gmail.com відділ проєктного менеджменту та євроінтеграції

Довідково

Створення екосистеми DREAM було ініційоване Міністерством відновлення і Коаліцією громадських організацій RISE Ukraine влітку 2022 року та здійснюється за підтримки організацій-членів Коаліції, зокрема, Офісу ефективного регулювання (BRDO) та Transparency International Ukraine.  Фінансування розробки та впровадження DREAM забезпечується в рамках проєктів Open Contracting Partnership за підтримки Британського Уряду, а також проєкту «Підтримка цифрової трансформації» за підтримки USAID i UK Dev.

Впровадження екосистеми DREAM реалізується Проєктним офісом DREAM в рамках кластеру GIZ Україна «Стійке суспільство», що фінансується урядом Німеччини та імплементується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH».

DREAM підсилює спроможність місцевої влади, дозволяє краще та швидше розвивати громади та території, а також надає можливості для залучення фінансування.

Фото без опису