Завдяки співпраці з міжнародними партнерами «Центр надання соціальних послуг» Солонянської селищної ради отримав сучасне комп’ютерне обладнання.

Ми отримали телевізор, планшети, моноблоки та багатофункціональні пристрої (принтери). Щиро радіємо, адже отримані девайси будуть використовуватися для надання соціальних послуг незахищеним верствам населення та допоможуть об'єднати якомога більше людей, які потребують допомоги і підтримки в цей нелегкий час.

Одним із пріоритетних напрямків роботи «Центру надання соціальних послуг» є виявлення та надання комплексу соціальних послуг родинам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Щиро вдячні за постійну підтримку, співпрацю та надану міжнародну технічну допомогу Проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ Ukraine

Спільними зусиллями долаємо усі виклики.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису