Необхідність встановлення мобільної установки для очищення поверхневих та артезіанських вод

Фото без опису

Фото без опису

Загальна кількість постійного населення Солонянської ТГ станом на 1 січня 2024 року становить 23 698 осіб. На території громади станом на 1 січня 2024 року зареєстровано 1479 внутрішньо переміщених осіб. В селищі Солоному мешкає 7380 людей. На території громади зареєстрована велика кількість домогосподарств, підприємств, шкіл, ліцей, садочок .

Для забезпечення безперебійного водопостачання селище Солоне потребує встановлення на свердловину мобільної установки для очищення поверхневих та артезіанських вод як альтернативного (резервного) джерела якісної питної води, яке зможе використовуватись як самостійно так і в випадку відсутності водопостачання з централізованого водогону.

На даний час потребуємо:

Мобільна установка для очищення поверхневих та артезіанських вод (продуктивністю   30-50 м3 питної води за добу) (вартість 2 990 000,0 грн.)

Установка з доочистки води допоможе не лише ефективно очищувати воду а також дозволить заощаджувати ресурси та енергію, оскільки чиста вода вимагає менше обробки та обслуговування порівняно з неочищеною. Завдяки даній мобільній установці очищення поверхневих та артезіанських вод люди селища зможуть мати безперебійний доступ до якісної  питної води. Встановлення установки з доочищення води є кроком у напрямку сталого розвитку, що сприяє збереженню екологічно чистого середовища та підтримці екосистем водойм.