Допомагати справді необхідними речами – надзвичайно важливо й відповідально

Нещодавно відбувся моніторинговий візит представників проєкту "Електрозабезпечення громад – SOS". Нагадаємо в рамках проєкту наша Солонянська громада для прихистку отримала 3кВт автономну сонячну електростанцію, бензопилу, мікрохвильовки та електричні плити, холодильники, пральні машини, столи та стільці.

Вся отримана допомога використовується для створення комфортних та безпечних умов перебування у прихистку внутрішньо переміщених осіб. Представниця проєкту ознайомилась із умовами використання отриманого обладнання, провела аналіз взяття обладнання на баланс та спільно з представниками нашої громади напрацювала подальші вектори для співпраці.

Візит пройшов у теплій та дружній атмосфері. Щиро дякуємо нашим партнерам та усім причетним за систематичну підтримку та допомогу!

Отримане обладнання було закуплено та передано громадам у рамках проєкту «Електрозабезпечення громад - SOS», що впроваджується Громадська організація "Дана-Центр" за сприяння програми Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США (Department of State (StateDept)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису