Вчора в приміщенні нашого Центр активності громадян Солоне відбулися чергові збори молодіжної ради Солонянської громади.

Проговорили ряд важливих питань, а саме:

  • Обмін досвідом. Ксенія Алєксєєнко та Володимир Свистунов поділилися досвідом функціонування Чорноморської та Царичанської молодіжних рад.
  • Грантові можливості - обговорили можливості співпраці з молодіжної ради з громадськими організаціями та подання спільних грантових заявок.
  • Розподіл обов’язків - визначили основні завдання для членів молодіжної ради на найближчий час та спланували їх реалізацію. Запланували створення та ведення сторінок в соціальних мережах, наповнення їх контентом, створення каналу в телеграм для залучення молоді з усіх сіл та селищ нашої громади до молодіжних ініціатив. Обрали голову, заступника голови, секретаря молодіжної ради.
  • Визначили спільну ціль – облаштування простору перед Центром активності громадян, над реалізацією якої готові працювати разом.

Наступна зустріч молодіжної ради відбудеться 21 жовтня. Запрошуємо долучитись не тільки членів молодіжної ради, а й всіх бажаючих - амбітних та креативних молодих людей, які готові сприяти покращенню життєдіяльності нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису