Минулого тижня відбувся Всеукраїнський практико-орієнтований онлайн-семінар «Впровадження навчально-методичного забезпечення в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти під час воєнного стану: виклики, реалії, стратегії». Команда «Солонянського ліцею» представила свій досвід роботи щодо використання цифрових сервісів у 5 класах та отримання зворотного зв’язку в умовах дистанційного навчання

Про створення ефективного освітнього середовища, комфортних умов для реалізації Державного стандарту базової середньої освіти та організацію освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання «Солонянському ліцеї» розповіли директор закладу Володимир Григорович Сергієнко та заступник директора Вікторія Олександрівна Бондар.  

Ірина Сергіївна Папченко, вчитель української мови та літератури, презентувала свою роботу з питання організації навчальної діяльності за допомогою платформи "Всеосвіта".  

Тетяна Анатоліївна Грабко, вчитель англійської мови, розповіла про нові виклики освіти у воєнний час та створення мотиваційного освітнього середовища при вивченні іноземної мови.  

Під час свого виступу вчителька математики Юлія Олександрівна Шерстюк висвітлила питання застосування цифрових сервісів На Урок; Clever Maths, GeoGebra в математичній освітній галузі.

Вчитель біології Вікторія Станіславівна Сидоренко розповіла про застосування сучасних онлайн-сервісів на уроках природничої освітньої галузі та організацію ефективної взаємодії між учителем, учнями та батьками в умовах дистанційного навчання.

Відеозапис виступів можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=t45Esn1De18&ab_channel

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису