Фото без описуМинулого тижня відбулося засідання комісії з визначення претендентів на грошові винагороди учням закладів освіти, вихованцям закладів культури та спорту, педагогічним працівникам та керівникам гуртків і секцій закладів освіти Солонянської селищної ради, які їх підготували.

Цьогоріч переможцями конкурсів та змагань  обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів стали 38 учнів та вихованців, 3 колективи та 16 педагогів-наставників переможців.

Освітянська родина в 2020-2021 н.р. за свої перемоги та здобутки отримає грошову винагороду в сумі 53 900 грн. До цієї винагороди включено винагороди  учням та вихованцям ЦДЮТ  за перемоги в творчих, інтелектуальних  конкурсах, змаганнях,  а також кошти, які будуть  перераховані 3  випускникам  закладів освіти громади, які закінчили школу із Золотою та Срібною медалями. Загальна ж сума грошових винагород, яку отримують педагогічні працівники, які підготували цьогорічних  переможців та самі стали переможцями освітянських конкурсів становить 30 700 грн

Своїми яскравими та блискавичними перемогами на Міжнародному фестивалі вже всім відомий зірковий колектив «Epatage» заслужено отримує  грошову винагороду у сумі 30 000 грн.

Вихованці КЗПО «Дитячо-юнацької спортивної школи» Солонянської селищної ради цього року в скарбницю спортивних перемог громади додали вісім призових місць обласного рівня. В 2020-2021 н.р. спортивна галузь займає третє місце за розміром винагород згідно Програми із загальною сумою грошових винагород 14 000 грн.

За одностайним рішення комісії перед виконкомом та сесією Солонянської селищної ради буде порушено клопотання про виділення 128 600 грн з бюджету селищної ради для здійснення грошових виплат переможцям. Вітаємо усіх, хто прославляє своїми перемогами Солонянську громаду. Зичимо вам ще більше перемог, творчості, креативу та жаги до підкорення нових вершин. Пишаємося вами! Ви-наша гордість!