Фото без опису22 червня 2021 року в рамках підготовки до 11 сесії продовжили свою роботу постійні комісії Солонянської селищної ради. Сьогодні над питаннями порядку денного 11 сесії працювали постійна комісія з питань розвитку інфраструктури,комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою територій та постійна комісія з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.

Члени комісії з питань розвитку інфраструктури,комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою територій розглянули питання: внесення змін до Програми благоустрою Солонянської селищної ради на 2021-2025 р.р. внесення змін до Програми містобудівної діяльності та створення геоінформаційної містобудівної кадастрової системи Солонянської селищної ради на 2018-2023 роки тощо.

Земельною комісією було розглянуто 24 профільних питання, що стосувалися надання дозволів на виготовлення та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проєктів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність, поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки та інші.

Всі засідання були конструктивним та продуктивним. Загалом комісії розглянули 61 питання та внесли до протоколів відповідні висновки та рекомендації. Завтра о 10.00 відбудеться засідання останньої постійної комісії з питань місцевого самоврядування, законності, забезпечення правопорядку, взаємодії з політичними партіями та громадськістю. Чекайте на прямий ефір.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису