Фото без опису02 червня, в рамках  підготовки до 10 сесії селищної ради, в Солонянській селищній територіальній громаді відбулися заключні засідання постійних комісій. Сьогодні над  проєктами рішень та порядком денним працювали 3 постійні комісії:   комісія з питань розвитку інфраструктури, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою територій, комісія  з питань місцевого самоврядування, законності, забезпечення правопорядку, взаємодії з політичними партіями та громадськістю та комісія  з питань  соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, планування бюджету, фінансів.

Під час засідання комісія з питань розвитку інфраструктури, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою територій розглянула проекти рішень, які стосувались передачі на балансовий облік комунального майна, продовження оренди нерухомого майна, передачу в оперативне управління приміщень, припинення оренди нерухомого майна, передачу в оренду нежитлових приміщень та списання неприродного обладнання спортивного майданчика дитячого табору оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Орльонок».

Комісією  з питань місцевого самоврядування, законності, забезпечення правопорядку, взаємодії з політичними партіями розглянуто питання, що стосувалися 

 Основну увагу комісія з питань  соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, планування бюджету, фінансів приділила профільним  питанням, пов’язаним із місцевим  бюджетом. Вона детально вивчала потреби галузей освіти, культури, соціальної сфери,, цивільного захисту тощо, закладені у цільових та комплексних програмах та фінансові можливості місцевого бюджету щодо фінансування внесених програм.

Всі засідання були конструктивним та продуктивним. Загалом комісії розглянули 39 питань та внесли до протоколів відповідні висновки та рекомендації.

Нагадуємо, що в п’ятницю, 04 червня, о 10.00 год за адресою смт Солоне, вул. Задернюка, 3 відбудеться 10 сесія Солонянської селищної ради. Запрошуємо зацікавлених долучитися до перегляду онлайн трансляції заходу.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису