Фото без опису Школа завжди була і залишається в центрі уваги депутатського корпусу та виконавчого комітету Солонянської селищної ради. Сьогодні, 02 березня, із робочою зустріччю до селищної ради завітали директор Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олексій Полторацький та начальник управління дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти Валентина Середня. Керівництво Департаменту та Солонянської селищної ради, у ході конструктивного діалогу, обговорило ряд актуальних питань галузі освіти: створення належної матеріальної та технічної бази та організація підвозу учнів. Звісно, що не оминули і питання оптимізації освітньої мережі та можливість створення в майбутньому ліцею. Гості відвідали ЗЗСО «Солонянська гімназія» Солонянської селищної ради і на власні очі побачили зміни, які відбулись протягом минулого року. А це і заміна покрівлі установи, і влаштування медичного кабінету, і ремонт приміщення для зберігання продуктів харчування. Переконались і в наявності та використанні сучасного обладнання у школі: 2 інтерактивні панелі, сучасне обладнання кабінетів біології та фізики. Вчитель фізики та інформатики Галина Мельник розповіла про улюблені нею і дітьми ресурси для он-лайн та змішаного навчання.

Крім цього, під час спілкування як і з першокласниками, так і з старшокласниками гімназії, очільник Департаменту поцікавився ходом організації дистанційного навчання та побажав усім відмінного самопочуття, прагнення до нових знань та відкриттів та відмінних оцінок.

Підтримка та налагоджена співпраця із Департаментом освіти і науки Дніпропетровської ОДА для нас надважлива і ми вдячні керівництву за конструктивний та фаховий візит.